Mij wordt regelmatig gevraagd: "Je bent altijd zo druk met de business, heb je wel tijd om te ontspannen?". Jazeker! Naarmate de jaren verstrijken kan ik steeds meer genieten van het leven en bestaat mijn leven niet meer enkel uit werken. Ik geniet erg van het leven thuis en ik sport graag: golf, hardlopen, fitness, squash, tennis. Het maakt niet uit. Lekker bezig zijn. En vooral ook winnen, dat wel...

De laatste jaren heb ik al vele bijzondere dingen gedaan met als alibi "tja, het staat op de Bucket List". Bijzondere momenten die me bij zijn gebleven? Usain Bolt op de 100m tijdens de Olympische Spelen zien sprinten, Robben in de 89e minuut het winnende doelpunt zien scoren op Wembley tijdens de CL-finale, in het spelershotel verblijven tijdens WK Brazilië, New Year's Eve op The Strip in Vegas, jetskiën op de Hudson River (NYC) en met een Aventador racen op het Vegas Circuit. Vooral ook omdat ze samen heb beleefd met mensen die dicht bij me staan!

Ik geloof sterk in "Je krijgt in het leven wat je vraagt", dus heb ik een Bucket List-kamer ingericht. Aan de wanden hangen foto’s van dingen die ik heb gedaan of nog wil doen. Op de lijst staan ondertussen bijna 250 dingen en in 2014 streep ik weer meer dan 15 dingen af. Bijzondere dingen die er nog op staan? Trouwen, kinderen krijgen/adopteren, een verschil in de wereld maken door de stichting DubbelDromen op te richten, een Bugatti Veyron bezitten, mijn racelicentie halen, een ruimtereis maken, The Gumball3000 rijden, in 100 verschillende landen hardlopen en een privé-eiland bezitten waar ik gedenkwaardige dingen/gebouwen uit mijn leven na laat maken. Tenslotte leven we maar één keer, nietwaar?

Aston Martin Barcelona Golf - The Dutch